Oktatók

Oktatóink több, mint 15-20 éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött segítenek abban, hogy jogosítványt szerezz. 

Ismerd meg

Oktatóinkat

A tapasztalat nem mindig elég. Kollégáink erénye a türelem, és a rugalmasság.

Tulajdonos, szakoktató

Baksa Imre

Baksa Imre vagyok, a Mazsola Autós Tanoda Bt. tulajdonosa! „AM”, „A1”, „A2”, „A”, „B”, „BE”, „C”, „C+E”, „D” és „D+E” kategóriás szakoktató vagyok. Több mint 20 éve dolgozom ebben a szakmában. Az évek során, rengeteg hasznos, tudással gyarapodtam melyet igyekszem maradéktalanul átadni tanulóimnak. Fontosnak tartom, hogy megbízható és nyugodt közegben történjen az iskola tanulóinak szakoktatása. Ebben kiváló kollégáim is segítenek!
Oktató

Horváth Tamás

Horváth Tamás vagyok, 32 éves, győri lakos. A Mazsola Autós Tanoda Bt.-hez idén kerültem, egy fiatalos, lendületes és lelkiismeretes csapathoz. 2007-ben szereztem meg a “B” kategóriás jogosítványomat, azóta is imádok vezetni és ezt a jó élményt szeretném átadni leendő tanulóimnak is.
Oktató

Szalai Tamás

Szalai Tamás vagyok, „B” kategóriás szakoktató. Ezt megelőző munkahelyemen hosszú évekig jártam be Európa és az ország különböző részeit nyerges kamionnal, ezáltal sok tapasztalatot szerezve meglévő és leendő tanulóim részére! Oktatói munkámat, 2022-ben kezdtem meg a Mazsola Autós Tanoda Bt. csapatánál. Célom, hogy tanulóimat megfelelő tudással és magabiztossággal lássam el ahhoz, hogy a forgalom részesei lehessenek!
Oktató

Tuba János

Tuba János szakoktató vagyok. 2023-ban csatlakoztam a Mazsola Autós Tanoda csapatához. Iskolámat Budapesten a Közlekedéstudományi Intézet Közúti Járművezetői Szakoktatói szakán végeztem. Már nagyon fiatalon, 14 éves koromban megszereztem első jogosítványomat, azóta folyamatosan közlekedek, és bővítem a kategóriákat „A”, „B”, „C”, „CE”. Nagyon szeretek vezetni, arra törekszem, hogy a leendő tanulóim is hasonlóan megkedveljék, és szeressék a közlekedést. Ha szeretnél vidám, jó hangulatú, nyugodt környezetben tanulni, akkor keress bizalommal.