Rólunk

A Mazsola Autós Tanoda Győr egyik legnagyobb multú autósiskolája. A tanulók precíz oktatóink, a rugalmas- és gördülékeny ügyintézés és a kiemelkedő árak miatt választanak minket. 

Üdvözöllek a Mazsola Autós Tanoda oldalán!

Ha közlekedni szeretnél megtanulni, a legjobb helyen jársz! Baksa Imre vagyok a Mazsola Autós Tanoda tulajdonosa és szakoktatója. Győri autósiskolánkban megszerezheted a „B” kategóriás jogosítványod, és minde kategóriájú motoros jogosítványod, legyen az „A1” kategóriás jogosítvány, „A2” kategóriás jogosítvány, „A” kategóriás jogosítvány, vagy akár „AM” kategóriás jogosítvány.

Kik vagyunk?

"A legjobbat hozzuk ki tanulóinkból..."

2003 óta tevékenykedek oktatókent, ezáltal jelentős tapasztalatra tettem szert, így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobbat hozom ki a tanulóimból akár a személygépkocsi (B kategória)-, akár a motoros (AM, A1, A2, A kategória) jogosítvány megszervzése során!

Fontosnak tartom, hogy a vezetői engedély megszerzése után a tanulóim, a biztos tudás és a megfelelő magabiztosság birtokában tudjanak a közúti forgalomban részt venni. Az iskolában, biztosítjuk a KRESZ- és elsősegély oktatást is, ezáltal teljeskörű képzést tudunk nyújtani a jelentkezéstől a sikeres forgalmi vizsgáig! Nyugodt, barátias környezetben várom leendő ügyfeleimet, és azokat is akik jogosítvány birtokában vannak, de szeretnék frissíteni tudásukat!

Képzési mutatók

Az alábbi képzési mutatók segítségével megismerheted iskolánk teljesítmény mutatóit. A lenti mutatók a képzési szabályzatokban előírt és a valós számok alapján számolt értékeket mutatnak, melyek nagy mértékben függnek tanulóink egyéni felkészülésétől is. A képzések során az előírt órszámok elérése után megvizsgáljuk, hogy tanulóink mennyire felkészültek a közelgő vizsgára, és amennyiben indokolt – és kétségesnek látjuk a vizsga sikerességét – pót órák elvégzését javasoljuk.  

Átlagos Képzési Óraszám
(ÁKÓ)

Ténylegesen elvégzett gyakorlati órák száma, amíg a tanuló sikeres vizsgát nem tesznek.

Képzési Költség
(KK)

Vizsgára jelentkezés és sikeres vizsga alkalom alapján számított százalékos arány.

Vizsga Sikerességi Mutató
(VSM)

Vizsgára jelentkezés és sikeres vizsga alkalom alapján számított százalékos arány.

NegyedévÁKÓ (B)KKVSM (A, A1, A2) - ElméletVSM (A, A1, A2) - ForgalomVSM (B) - ElméletVSM (B) - Forgalom
2022. III.119.21%308 924 Ft90.91%90%66%43,90%
2023. III.146.68%452 600 Ft61.54%N/A52.27%43.24%
2023. IV.144.37%452 600 FtN/AN/A55.56%46.14%